Beiträge von Bence979

Willkommen in der Transport Fever Community

Wir begrüßen euch in der Fan-Community zu den Spielen Transport Fever und Train Fever, den Wirtschaftssimulatoren von Urban Games. Die Community steht euch kostenlos zur Verfügung damit ihr euch über das Spiel austauschen und informieren könnt. Wir pflegen hier einen freundlichen und sachlichen Umgang untereinander und unser Team steht euch in allen Fragen gerne beiseite.

 

Die Registrierung und Nutzung ist selbstverständlich kostenlos.

 

Wir wünschen euch viel Spaß und hoffen auf rege Beteiligung.

Das Team der Transport-Fever Community


    Ohh! Gyönyörű lesz a szili, nekem az a problémám, hogy tervrajzokat nem találok normálisat egyébként először a Nohabhoz fognék hozzá, egyrészt mert a kedvenc dízelem másrészt a játékban szereplő mozdony egyáltalán nem valósághű. @sanya72 Megmondom őszintén tőlem nagyon távol állnak a buszok és a villamosok, de igen, nyilván abból is hiány van úgyhogy azokat is pótolni kell.

    Sziasztok srácok! Érdekelne, hogy hogy haladnak a magyar modellek vagy egyáltalán elkezdődött e valamiféle munkafolyamat. Régebben sokat modelleztem és énis kivenném a részem itteni modellel készítésében, elsősorban vasútra gondolok, ja! a transport fever játékről beszélek. Véleményem szerint jó lenne ha lennének íves megállóhelyek és, hogy valami módon testre lehessen szabni őket, illetve méghosszabb állomások nem csak perontetővel, esetleg testreszabható perontetővel. Kérem ha valaki foglalkozik a kékérdéss akkor jelezzen, együtt többre mehetünk, illetve, hogy jelenleg milyen modellek vannak készülőben, hogy ne legyen átfedés az alkotások között.